English

BODY

& MIND

Body & mind filozofija pronalazi svoje korjene u yoga filozofiji iznimno povezane sa balansiranjem našeg emocionalnog stanja i oslobađanja od sveprisutne "bolesti" suvremenog svijeta, stresa.
Ovaj tonizirajuće-relaksirajući trening sa puno stretchinga (istezanja) će vas uputiti u osnovu vašeg bića i izvući vas iz monotone svakodnevnice ne razmišljajući ni o čemu...ni mjesto, ni vrijeme, ni ljudi...samo vi!!!

 

 

TABLICA

INTENZITETA

NISKI INTENZITET

SREDNJI INTENZITET


VISOKI INTENZITET


VRLO VISOKI INTENZITET


BODY & MIND

BASIC PILATES

FAT BURN PILATES


MEDICINSKA GIMN.

POWER YOGA

  

CARDIO PILATES 

Basic Pilates

Pilates je sistem kojeg čini više od 500 kontroliranih vježbi koje animiraju um i vježbaju cijelo tijelo. To je uravnotežena kombinacija vježbi za povećanje snage i fleksibilnosti, vježbi koje ispravljaju držanje tijela, umanjuju stres i grade vretenastu muskulaturu.


SAZNAJ VIŠE

Fat Burn Pilates

Opće poznata činjenica da je originalna tehnika pilatesa koju je postavio Joseph Pilates besprijekorna u povećanju longitudinalnosti (izduživanju) prvenstveno dubinskih mišića tijela, kao i povećanju gipkosti gdje
je u svojoj svrsishodnosti dovedena do savršenstva.


SAZNAJ VIŠE

Power Yoga

Središnji element ove vrste yoge sastoji se od intenzivne aerobne vježbe asana koje se izvode u stilu vinyasa (power) yoge. Slijedovi položaja temelje se na načelima Ashtanga vinyase gdje se objedinjuje izazovnost vježbanja, sigurnost pokreta, intenzivnost treninga i prilagodljivost snazi i gipkosti svakog pojedinog vježbača.


SAZNAJ VIŠE

Yoga Flow

Yoga Flow namijenjena je potpunim početnicima, osobama koje nisu nikad do sad vježbale yogu, ili pak osobama koje duže vrijeme nisu bile aktivne. Dobrobiti yoge dobro su poznat, tako je prakticiraju sportaši, pilates zaljubljenici (jer uče dodatne figure) i mnogi drugi.


SAZNAJ VIŠE

Cardio Pilates

U jednoj stvari će se sve škole pilatesa složiti, a to je da mu nedostaje kardio komponenta, i vjerojatno ste se mnogo puta zapitali: "Sve je to super, ali kako da izgubim koji kilogram"? Tu nastupa "Cardio pilates", trening koji dodaje i taj oblik funkcionalnosti pilatesa.


SAZNAJ VIŠE

Medicinska gimnastika

Stručno vođene vježbe pod nadzorom viših fizioterapeuta, sa osnovnim ciljem poboljšanja pokretljivosti kralježnice, jačanja leđnih i trbušnih mišića, te mišića ruku i nogu. U koliko puno sjedite i nedovoljno se krećete, a osjećate tegobe..


SAZNAJ VIŠE