English

djeca

u mofitu

Istraživanja pokazuju da se velik broj djece bavi sportom samo u sklopu razredne nastave. Djeca, pak, koja se aktivno bave sportom imaju veću mogućnost izrasti u zdravu aktivnu odraslu osobu (fizički i psihički).

Dobrobiti bavljenja sportom u djece jesu:

  • ·         manji rizik od debljine
  • ·         poboljšan rad kardiovaskularnog sustava
  • ·         bolji imunitet
  • ·         zdrav rast kostiju, mišića, ligamenata
  • ·         poboljšana koordinacija i ravnoteža
  • ·         bolji san
  • ·         veće samopouzdanje i koncentracija
  • ·         bolje socijalne vještine, snaga da budu vođe.


OHRABRITE DIJETE NA FIZIČKU AKTIVNOST


Postoje mnogi načini da ohrabrite svoje dijete na fizičku aktivnost, a ovo su neki koje vam predlažemo:

· osobni primjer – uputite u dobrobiti sporta svojim primjerom; u našem klubu paralelno se odvijaju dječje sportske grupe i grupno vježbanje za odrasle (i/ili teretana)
· natjecanje u stolnom tenisu – zajednička aktivnost roditelja i djece dviju (ili više) obitelji i prijatelja
· visite zajedno na našoj unutrašnjoj stijeni – škola penjanja omogućit će roditeljima i djeci da se osjećaju sigurno i ugodno u tom sportu; osim toga naš trener vam je također na raspolaganju za sva pitanja i nejasnoće.

Sport može i treba biti zabava. Na taj način vaše dijete bit će motivirano vježbati, ali i razvijati zdrave navike. Neki sportovi potiču natjecateljski duh, a drugi naglašavaju zabavu i druženje. U našoj je ponudi sljedeće:

DJEČJA PENJAČKA GRUPA

Penjanje na unutrašnjoj stijeni u svijetu je sve popularnije. Osim što ih zabavlja, ta vrsta aktivnosti u djece jača snagu (rade sve mišićne skupine), poboljšava koordinaciju, razvija logiku (moraju razmišljati o smjeru kojim se penju), samopouzdanje (trude se, stoga i uspijevaju) i komunikaciju s drugima (jer prilikom penjanja moraju komunicirati).

Svaku srijedu, četvrtak i subotu od 18 do 20 h djeca uče o penjanju (kako se razgibati prije penjanja, kako biti spreman, koje su vrste čvorova, na što treba paziti i sl.), a i penju se. Za njih se brinu naši educirani instruktori. Imate li nedoumica, slobodno dođite razgovarati s Ivanom.

Ovo je idealna prilika da vaše dijete u kontroliranim uvjetima iskusi nešto novo, zabavno i nadasve korisno za svoj rast i razvoj. Za više informacija: info@mofit.hr

DJEČJI SPORTSKI ROĐENDAN

Ako vam je dosta standardnih proslava ili se užasavate nereda nakon kućne proslave dječjeg rođendana, tu smo da vam olakšamo.

 

Sportski rođendan vode iskusni animatori i educirani instruktori penjanja, koji se brinu za vašu djecu. U tri sata klince ćemo, ovisno o uzrastu, zabaviti raznim motoričkim i štafetnim igrama, penjanjem na umjetnoj stijeni, stolnim tenisom… Igre možemo prilagoditi i željama slavljenika! Organizacija uključuje i ukrašavanje prostora, personalizirani pristup grupi, tortu, hranu, grickalice i pića, te pozivnice i slike. Za vrijeme proslave svi roditelji mogu pričekati u našem Lime baru ili besplatno vježbati u teretani. Ponesite sportsku opremu za klince i pustite ih neka uživaju.

 

Ovisno o veličini grupe, prilagođava se i broj animatora i instruktora: 10 djece (1.400,00 kn), 15 djece (1.700,00 kn), 20 djece (2.000,00 kn).

Za dodatne informacije i provjeru termina javite nam se e-poštom na adresu: info@mofit.hrIZDVOJENO

IZ CJENIKA


Dječja penjačka grupa (instruktor):

 

Cijene za mjesečnu članarinu:
3 puta tjedno - 330,00 kn
2 puta tjedno - 240,00 kn
1 puta tjedno - 150,00 kn


ZA CIJENE I ARANŽMANE DJEČJIH ROĐENDANA MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE PUTEM

E-MAILA ILI TEL.
info@mofit.hr ,01/3012-148