s4propsag5rfnhu3yq7wq1ez453bsp
top of page
Writer's pictureMofit Fitness club

Prednosti vježbanja s profesionalnim trenerom: Brže i sigurnije dođite do svojih fitness ciljeva





Coach Tribe- novi (stari) partner MoFIT fitness kluba.

Certificiranje i postavljanje profesionalnih standarda osobnih treninga jedan je od ciljeva suradnje sa Coach Tribe fitness trenerima. U poplavi osobnih trenera i ne postojanja standarda poslovanja, MoFIT fitness klub je potpisao ugovor o poslovnoj suradnji sa timom trenera koji donose novu energiju, znanje i profesionalizam u osobni trening.

Što je osobni trening?

Vježbanje s profesionalnim trenerom može biti izvrstan način da brže i sigurnije postignete svoje fitness ciljeve, bez obzira na razinu vaše kondicije ili iskustvo. Treneri imaju znanje, vještine i iskustvo koje će vam pomoći da izvučete najviše iz svojih treninga i dosegnete svoj puni potencijal.

Osobni trening se ne događa samo u teretani

U zavisnosti od tvojih fitness ciljeva, trening prilagođavamo osobnim željama i mogućnostima. Naš tim trenera Coach Tribe pruža usluge savjetovanja i vođenja treninga iz različitih područja fitness-a...od yoga instruktora do Les Mills osobnih treninga. Zainteresirani? Pošaljite nam upit putem online obrasca.


Prednosti treninga s profesionalnim trenerom


Personalizirani programi treninga: dobar trener odvojit će vrijeme da upozna vas, vaše ciljeve i vaša ograničenja. Zatim će razviti personalizirani program treninga koji je prilagođen vašim potrebama i sposobnostima. To znači da ćete imati vježbe koje su izazovne, ali ostvarive i koje su osmišljene kako bi vam pomogle da postignete svoje ciljeve na najsigurniji i najučinkovitiji mogući način.


Stručne upute i vodstvo: Dobar trener će vas moći naučiti pravilnoj formi i tehnici za sve vježbe koje radite. Ovo je važno za sprječavanje ozljeda i osiguravanje da iz svake vježbe izvučete maksimum.



Motivacija i odgovornost: imati trenera s kojim možete raditi može vam pomoći da ostanete motivirani i odgovorni. Oni će biti tu da vas ohrabre, poguraju kada vam je potrebno i pomognu vam da ostanete na pravom putu prema svojim ciljevima.


Raznolikost i izazov: Dobar trener će vaše treninge učiniti raznolikim i izazovnim, tako da vam nikada ne bude dosadno i da uvijek vidite rezultate.


Sigurnost: Dobar trener će vas moći naučiti kako sigurno i učinkovito koristiti opremu u teretani. Također će vas moći uočiti tijekom vježbi i pomoći vam da izbjegnete ozljede.


349 views0 comments

Comentarios


bottom of page